Call Today: (941) 870-2229

Aşağıdaki bağlantı ile hemen bir hesap oluşturabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantı ile hemen bir hesap oluşturabilirsiniz. USDT’yi seçtikten sonra karşımıza yan taraftaki ekran gelecek. Bu ekranda çekme butonuna tıklıyoruz ve karşımıza USDT çekme ekranı geliyor. Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Bunu onayladıktan sonra %USER_NAME% isimli kullanıcı ile birbirinizin yorumlarını görmeyeceksiniz.

  • USDT’yi seçtikten sonra karşımıza yan taraftaki ekran gelecek.
  • PrimeXBT ve PrimeXBT TR hesabında kayıtlı olan telefon numaram değişti ve ben eski telefon numaram ile SMS doğrulaması yapamıyorum.
  • Bu başlık altında bahsetmemiz gereken bir diğer durum ise her ağ için kripto para cüzdanınızın adresi değişiyor.
  • Karşımıza çıkan ekranda TRC20 ağını seçip adresi kopyalıyoruz.

PrimeXBT sistemine giriş yapamayan kripto para sahipleri yaşanılan durumun sebebini öğrenmek için PrimeXBT çöktü mü sorusunun cevabını arama motorlarında yoğun şekilde araştırıyor. Futures işlemde kârda olduğum işlemi kapatmama izin vermediğinden, aynı zamanda ne stopumu ne de TP girişlerini kabul etmediğinden. Tamamen sistemsel hatalardan kaynaklı beş kere likide oldum.

PrimeXBT Spot Cüzdanımda Coin Kayboldu

Dünyanın en büyük kripto para borsası PrimeXBT, aşırı volatil seyreden Bitcoin nedeniyle zincirleme bir sorun olmasından kaynaklı Bitcoin çekimlerinin durdurulduğunu açıkladı. 2022 yılının başında kripto para borsasının spot Bitcoin işlem hacmi %42 idi. Ancak dev borsada Bitcoin işlem ücretlerinin kaldırılması, birçok yatırımcıyı buraya yönlendirdi. İlerleyen süreçte FTX borsasının da iflası ile PrimeXBT neredeyse işlem hacimlerinin tamamına ulaştı. PrimeXBT uygulamasında giriş yaparken çok fazla deneme yapıldı deyip giriş yapamıyorum. Verdiği hatayı görsel olarak paylaşacağım. Hesabıma giriş yapamadığım için paramı da göremiyorum.

Spam mesajlar yazan, argo/küfür kullanan ve forumu suistimal eden kullanıcıların hesapları süresiz olarak kapatılacaktır. Konuya yönelik veriler Arcane Research tarafından paylaşıldı. https://tr.bitdegree.org/crypto/primexbt-incelemesi Paylaşılan bu verilere göre 2022 yılının son dönemlerinde PrimeXBT’in pazar payı büyük ölçüde büyüdü. Bakım tamamlandıktan sonra çekim işlemleri tekrar açılacaktır.

PrimeXBT TR Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Yani biz cüzdandan diğer cüzdana transfer yapmalısınız. Gönderim yapacağınız kripto para birimi, transferi hangi ağ üzerinde yapacağınız gibi konular oldukça önemli. Lider kripto para birimi Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası tarafından tedbire uğradı. PrimeXBT, Bitcoin çekim işlemlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı.

PrimeXBT tr giriş

Göndemrek istediğiniz tutar, transferin gerçekleşeceği ağ ve adres. Yukarıda da söylediğimiz gibi USDT göndermek için en çok tercih edilen ağ TRC20 ağı ve biz de yazımızda TRC20 ağını seçiyoruz. Daha sonra TrPrimeXBT hesabımıza gidiyor ve tekrardan USDT’yi seçiyoruz. Unutmayın TrPrimeXBT hesabımıza gidiyoruz. Şimdi de USDT ekranında, yatırma butonuna tıklıyoruz. Karşımıza çıkan ekranda TRC20 ağını seçip adresi kopyalıyoruz. TRC20 ağı birçok kişinin kullandığı, 1 USD transfer ücreti olan ve en hızlı olan ağdır.

Yeni konular

Siz de Türk Telekomlu olun, birbirinden farklı ve avantajlı dijital servislerden faydalanın. Sebep olarak ise askıya alınmanın zincirleme bir işlem olduğunu ve birikimden kaynaklandığını belirten Zhao, kullanıcıların paralarının güvende olduğunu da söyledi. PrimeXBT CEO’su Changpeng Zhao, aşırı volatil seyreden piyasa nedeniyle Bitcoin çekim işlemlerinin askıya alınmasının kararlaştırıldığını belirtti. Kullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz. PrimeXBT tarafından yayımlanan duyuruya göre, PrimeXBT uygulamasında 29 Eylül 2021 günü saat 10.00’da (TSİ) başlayacak programlanmış bir sistem güncellemesi gerçekleştirecek.

HABERLER

Cüzdanda hepinizin bildiği gibi karşımıza birçok coin çeşidi çıkacak. Biz USDT çekmek istediğimiz için USDT’yi seçiyoruz. Bu başlık altında bahsetmemiz gereken bir diğer durum ise her ağ için kripto para cüzdanınızın adresi değişiyor. Yani TRC20 adresiniz farklı, BEP2 adresiniz farklıdır. Hangi ağı kullanmak istiyorsanız o ağı seçmelisiniz.

Yukarıda da dediğimiz gibi saniyeler için de işleminiz gerçekleşir. Mesela ERC20 ağı içni transfer ücreti şu anda 15 dolar. Bu miktar gönderim hızına göre oldukça pahalı. Buna göre, kullanıcılar, FTX TR hesaplarında bulunan kripto para bakiyelerini alabilecekler. FTX’in Türkiye Prime XBT şubesi bugün Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak borsada yatırımlarını yapan müşterilere bir yol haritası açıkladı. Banka hesabımdan kendisine bir saat önce transfer ettiğim nakitimin hala ulaşmadığı mobil uygulama şeysi. Alttan coin alacağız ya illa bir engel çıkacak.

BinaryX daha fazla yeni oyun başlatmak için geliştirmek için kolları sıvadı

BinaryX ayrıca, ayı piyasasına rağmen sürekli olarak güçlü performans gösteren $BNX’in de arkasındaki şirket. BNX artık USDT alım satım paleti için PrimeXBT uygulamalarında alınıp satılabilir olacak. Bu ağların hepsinin hızı birbirinden farklıdır. Diğer yandan bu ağları primex kullanırken yapacağınız transferler için ödeyeceğiniz transfer ücreti de farklıdır. Yukarıdaki soru, kullanıcıların en çok sorduğu sorulardan birisi. PrimeXBT’den banka hesabınıza nakit çekmek istiyorsanız ne yazık ki PrimeXBT’den, TrPrimeXBT’e TL yollayamıyorsunuz.